Om företaget

En start på vägen...

 

För att du ska få något hum om vad du väljer så följer en beskrivning

av min bakgrund och inställning till kroppsterapi.

Massage har bedrivits i olika former de senaste 2000 åren. Jag följer traditionen av den svenska klassiska massagen som Pehr Henrik Ling utvecklade. Beroende på hur massagen utförs kan den med hårt tryck och kraftiga tag närma sig idrottsmassage eller med mjuka strykningar, vaggningar och lätta akupressurstimuleringar närma sig en spa-känsla. Eftersom jag arbetar med hela spektrat så kan massagen enkelt anpassas efter just dina behov. Har man haft problem under en längre tid så behövs det oftast mer än en behandling för att det skall bli bra. Tillsammans hittar vi en behandling som passar just dina behov och önskemål. Triggerpunktsbehandling och stretch är kompletterande kroppsterapeutiska tekniker som jag också använder.

 

Massage är ett bra komplement till träning och kan förebygga skador, lindra träningsvärk och öka din prestationsförmåga. Behandlingen kan antingen vara riktad mot att förebygga besvär eller att behandla direkta problem som t.ex. onda axlar (kontorsnacke), nackspärr, ryggskott/ischias, trötta ryggar, spänningshuvudvärk mm. Regelbunden massage kan hålla borta trötthet och smärta och bidra till att du känner dig rörligare och mer avslappnad.

 

 

Jag, Anita Jonsson, är diplomerad massageterapeut från Hälsoteket - akademin för medicinska utbildningar och certifierad massör från Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Sedan 2013 har jag arbetat både som anställd massör och som egenföretagare inom företagsmassage.

 

2014 vidareutbildade jag mig inom Oncology Massage (massage för cancerdrabbade) via Oncology Massage Education Associates. Utbildningen gav en förståelse till de besvär man kan tvingas leva med även efter en avslutad cancerbehandling, tex ödem, skadade vävnader och nedsatt rörlighet i vissa leder. Vet du med dig att du eller någon du känner passar in på det här, boka gärna Oncology Massage så tar vi resten när du kommer. Massagen sträcker sig från beröring och lätta strykningar till mjukare klassisk massage beroende på vilka besvär som beskrivs.

 

Erbjudande för tidigare kunder

 

I höstas hade jag ett erbjudande för nya kunder. Under våren uppmuntras mina nuvarande kunder.

 

 

De som besökt mottagningen före prishöjningen 1 feb,

behåller 2016 års prisnivå.

 

 

  • Detta berör de kunder som fått mail om ändringen.
  • Rabatten dras av vid behandlingstillfället.
  • Erbjudandet gäller endast för bokningar fram till påskhelgen 2017!

Företagsnamnet kommer delvis från min uppväxt i de norra delarna av landet. Nalta kan tolkas som litegrann och eljest ungefär som lite annolunda eller inte som andra.

Massage är ju huvudsysslan. :-)

 

Pga pågående behandlingar, fungerar sms och mailkontakter bäst!

Kontakt

NEFS (Ullevikliniken)

Eva Rodhes gata 8

411 11 Göteborg

Tel: 070-304 33 60

 

 

Observera att avbokningar sker senast 12 timmar före bokad behandling.

No-shows debiteras.

Sociala medier

Snart kommer nog alla nedanstående länkar också att fungera... :-S

All Rights Reserved © 2016 NEFS